Houtaantasters bestrijden

Houtaantasters is een verzamelnaam van een aantal soorten kevers die aan verschillende soorten hout, verschillende soorten schade aanbrengen. Houtwormen (Houtaantasters) die brengen vooral knaagschade aan waardoor de hout kan verzwakken. Zorg ervoor dat u dit voorkomt en zo spoedig mogelijk een afspraak te maken om uw houtworm te bestrijden!

Als wij een houtworm gaan bestrijden voeren eerst een uitgebreide inspectie. Zo weten wij zeker dat als wij de houtworm bestrijden, ook daadwerkelijk de houtworm bestrijden. 

Houtaantasters herkennen

Houtaantasters komen vooral in vochtig hout. U kunt houtwormen snel herkennen. U kunt ze herkennen door het knagend geluid in het hout, ook ziet u aan de buiten allerlei gaten in het hout. Dit zijn de ingangen van de houtaantasters. Het is dus belangrijk als u de eerste gaatjes ziet gelijk een afspraak te maken, zo voorkomt u een hele boel schade.

Wij gaan zo snel en effectief mogelijk te werk. Wij voeren eerst een inspectie uit om te inventariseren, zo kijken wij naar: wat is er allemaal kapot? Wat moet er allemaal gebeuren? Hoe groot is de schade etc. Onze professionele ongediertebestrijders weten precies waar ze moeten kijken en hoe ze de houtwormbestrijding zo effectief mogelijk laten verlopen.

Houtworm bestrijding

Aan de hand van de inspectie die we uitvoeren weten wij precies wat er moet gebeuren. Bij een houtwormbestrijding is het belangrijk dat het goed gebeurt. Als het niet goed gebeurt is het de kans dat de houtworm niet dood gaat en dus uw hout verder opeet.

Hoe meer uw hout wordt beschadigd hoe zwakker het wordt, als het hout dan zodanig is verzwakt zal het moeten worden vervangen. Wees dus alert, denkt u overlast te hebben van houtwormen? Maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak! Wij gebruiken gif die wij in het hout injecteren, wij hebben hierdoor al vele klanten met tevredenheid geholpen bij de bestrijding van de houtworm!

Waarom Hoekman Plaagdierbeheersing?

Benieuwd wat Hoekman Plaagdierbeheersing voor u kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in óf doe direct vrijblijvend een prijsaanvraag via ons formulier op de contact pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!