Muizen in huis

Muizen in huis zijn zeer vervelend maar ook brengen de muizen ziektes over. Muizen vormen dan ook een ernstige gezondheidsrisico. Wij bestrijden de muizen  door middel van klemmen en/of gif in het des betreffende lokaasdoosje. Naast het bestrijden van muizen gaan wij ook aan de preventie werken, zo voorkomt u dat u in de toekomst weer muizen krijgt.

Wij voeren altijd eerst een inspectie uit om de situatie te bekijken, zo weten wij precies wat er moet gebeuren aan preventie en bestrijding tegen de muizen. Indien nodig geven wij ook deskundig advies hoe u in de toekomst muizen kunt voorkomen.

Muizen herkennen

U kunt muizen herkennen door opvallende dingen:

Knaag en krabgeluiden.

Opvallende en kenmerkende geur.

►Uitwerpselen van de muizen, kleine muizen keutels.

►Schade die ze aanbrengen door hun tanden, dit omdat de tanden groeien.

Komt u een van deze opvallende situaties bekend voor en denkt u muizen in huis te hebben? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op voor professionele muizenbestrijding!

Muizen bestrijding

Als u muizen in huis heeft is het zeer belangrijk deze snel te laten bestrijden. Muizen kunnen veel schade aanbrengen aan onder anderen voedselwaren. Muizen komen door de kleinste gaatjes naar binnen. Muizen kunnen door gaatjes die 0,5 cm groot zijn dus wees er bewust op dat ze door de kleinste gaatjes komen.

Daardoor is het bij muizen bestrijding belangrijk dat je niet alleen bestrijd maar ook preventie aanbrengt. Preventie houd in dat de gaten en kieren zo dicht mogelijk worden gemaakt. Onze ongediertebestrijders weten precies waar ze doorheen komen. Ook beschikken ze over de juiste middelen om die kieren goed te dichten.

Wij bieden een gespecialiseerde muizenbestrijding! Wij voeren de beste muizenbestrijding in huis uit! Wij hebben professionele ongediertebestrijders die gespecialiseerd zijn in het bestrijden van muizen. Onze ongedierte bestrijders hebben oog voor detail gekregen voor het bestrijden van muizen. Zo kunnen wij de effectiefste bestrijding uitvoeren, zo heeft u muizenbestrijding op maat!

Waarom Hoekman Plaagdierbeheersing?

Benieuwd wat Hoekman Plaagdierbeheersing voor u kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in óf doe direct vrijblijvend een prijsaanvraag via ons formulier op de contact pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!