Steenmarter in huis?

Heeft u steenmarters in huis? Dan heeft u waarschijnlijk last van lawaai, schade en een vieze stank. Omdat de steenmarter een beschermde diersoort is, is het niet toegestaan om deze dieren te vangen of met middelen te bestrijden. Hoekman Plaagdierbeheersing heeft jarenlange ervaring met zowel het verjagen als het weren van steenmarters. 

Steenmarter herkennen

U kunt de steenmarter op verschillende manieren herkennen, hier een paar voorbeelden.

► U hoort veel lawaai s’nachts of s’ochtends.

► U heeft een duidelijke ingang rondom uw huis.

► Er heerst een sterke geur in uw huis.

► Als er uitwerpselen zichtbaar zijn dan kunt u ze daar duidelijk aan herkennen.

► Sporen van ontlasting te zien aan het plafond.

Steenmarter verjagen

Wij hebben gecertificeerde ongedierte bestrijders die gespecialiseerd zijn in het vinden en verjagen van steenmarters. Omdat de steenmarter een beschermde diersoort is mogen wij deze knaagdieren niet vangen of bestrijden. Over een periode van 20 jaar hebben wij een werkwijze ontwikkeld die zeer effectief is gebleken bij het verjagen van en weren tegen steenmarters. We sporen toegangswegen op en dichten deze vakkundig af, zodat uw woning of pand ook in de toekomst vrij blijft van steenmarters. Omdat steenmarters niet alleen lawaai maken, maar ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengen en veel schade aan kunnen richten, is het belangrijk om zo snél mogelijk professionele ongedierte bestrijders in te schakelen.

Waarom Hoekman Plaagdierbeheersing?

Benieuwd wat Hoekman Plaagdierbeheersing voor u kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in óf doe direct vrijblijvend een prijsaanvraag via ons formulier op de contact pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!