Stofluizen bestrijden

Je kunt stofluizen tegen komen op donkere vochtige plekken hun voorkeur ligt bij 75% luchtvochtigheid en een temperatuur van 20 tot 25 graden. Dus u kunt ze bijvoorbeeld in uw badkamer, zolders, slaapkamers, woonkamer en keuken. De levensduur van stofluizen kunnen 6-9 maanden oud worden.

Overlast van een stofluis

Het is mogelijk om veel overlast te hebben van stofluizen want ze kunnen overal in het huis zitten, ze worden vooral als hinderlijk gezien. Als de stofluizen in grote getallen kunnen ze wel schade maken aan spullen zoals boeken maar ook aan vochtige levensmiddelen.

Wering stofluis

Als u last heeft van stofluizen heeft, kunt u de vochtigheid van de kamers naar beneden halen door goed te stoken en kamers goed door te ventileren. Ook moet u langdurige opslag van levensmiddelen in vochtige kamers voorkomen. Bij duidelijke schade en overlast bel dan ons, wij gaan het inspecteren en eventuele bestrijding en preventie uitvoeren.

Waarom Hoekman Plaagdierbeheersing?

Benieuwd wat Hoekman Plaagdierbeheersing voor u kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in óf doe direct vrijblijvend een prijsaanvraag via ons formulier op de contact pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!