Overlast van vliegen

Vliegen bestrijden door Hoekman Plaagdierbeheersing! Wij bestrijden uw vliegen in een no-time! Heeft u een vliegenplaag in huis en zorgen ze voor overlast? Vliegen in huis kunnen lastig zijn, vooral als het er veel zijn. Bovendien vormen bepaalde soorten een risico voor de gezondheid. Vliegen in huis is ook zeer hinderlijk, ze komen overal in je huis en komen op etenswaren. Laat ze door ons bestrijden! U voorkomt ziektes en overlast, wij hebben professionele ongediertebestrijders en hebben daar de juiste bestrijdingsmiddelen voor om uw vliegen plaag zo spoedig mogelijk te bestrijden!

Vliegen herkennen

U kunt een vliegenplaag herkennen doordat ze met een hele zwerm op een plek zit bij u in huis. Heeft u een zwerm van vliegen in uw huis? Neem dan direct contact op! Wij hebben speciale producten en bestrijdingstechnieken om een vliegen plaag zo effectief mogelijk aan te pakken!

Vliegen op zolder

Er bestaat een kans dat u overlast heeft van vliegen op zolder, dan is het een grote kans dat het klustervliegen zijn. De vliegen op zolder komen dan ook in grote hoeveelheden tevoorschijn. Wij hebben een val tegen deze vliegen, deze val kan honderden vliegen vangen en uw overlast van de vliegen op zolder verhelpen.

Vliegen onder de vloer

Vliegen komen vaak voor onder de vloer. Er bestaat de kans dat de plaag zo groot wordt dat het zeer hinderlijk is. Vliegen komen op het water af wat onder de vloer licht. Indien het water lichtelijk bevuilt dan overvinteren de vliegen alleen. Als het water zodanig is bevuilt door bijvoorbeeld een kapotte riolering. Dan wordt het proces versnelt, dat komt door de extra voeding van de vervuilde water. Zo komen er meer larven, dan wordt de plaag zo groot dat ze te weinig voeding krijgen en dus naar het huis gaan en dan bloed gaan zoeken bij de mens. Heeft u overlast van vliegen onder de grond en wilt u een inspectie om te kijken waarvan en hoeveel overlast u heeft? Bel nu! Of vul een vrijblijvende prijsaanvraag aan.

Waarom Hoekman Plaagdierbeheersing?

Benieuwd wat Hoekman Plaagdierbeheersing voor u kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in óf doe direct vrijblijvend een prijsaanvraag via ons formulier op de contact pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!