Vlooien bestrijden

Heeft u last van vlooien in huis? Vlooien gaan niet uit zichzelf weg en bij het niet goed bestrijden van vlooien, ontstaat er snel een vlooienplaag. Laat daarom ook vlooien altijd professioneel bestrijden. Neem direct contact op met ons, wij hebben professionele ongedierte bestrijders die daar de juiste bestrijdingsmiddelen voor heeft!

Vlooien herkennen

De 3 tot 5 mm. lange larven die na 2 – 3 weken uit de eitjes komen, voeden zich met het huisstof dat in de naden en kieren van huizen zit. Hierna verpoppen zij zich. Deze poppen kunnen 2 weken tot maximaal 1 jaar in de naden en kieren liggen. Vlooien zijn hardnekkige plaagdieren. De beten van een vlo veroorzaken jeuk en huidirritatie. Vooral bij katten en honden veroorzaken vlooien veel overlast. De soorten die op huisdieren voorkomen kunnen niet op mensen overleven, maar soms doen deze insecten wel een proefbeet.

Vlooien voorkomen

Met preventieve maatregelen kunt u de aanwezigheid van vlooien niet helemaal tegengaan, maar het helpt vaak wel een plaag te voorkomen.

  • Begin met het behandelen van uw huisdier met een vlooienspray of poeder en doe dit het hele jaar door.
  • Neem eventueel contact op met de dierenarts
  • Lucht (of plaats het in de zon) of was kleedjes, matten, manden van huisdieren regelmatig
  • Stofzuig regelmatig en intensief, ook de vloergedeeltes waarop u niet loopt
  • Verwijder ook geregeld uw stofzuigzak

Waarom Hoekman Plaagdierbeheersing?

Benieuwd wat Hoekman Plaagdierbeheersing voor u kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in óf doe direct vrijblijvend een prijsaanvraag via ons formulier op de contact pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!