Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes zijn zeer hinderlijk, zilvervisjes brengen veel knaagschade aan aan verschillende voorwerpen. Ook komen ze vaak in grote hoeveelheden voor. Voor u het weet komen er overal zilvervisjes vandaan. Wij hebben zelf een zeer effectieve bestrijding uitgevonden. Zilvervisjes bestrijden is een lastig klusje. Wij kunnen meerdere bestrijdingen uitvoeren, zo hebben wij de lijmvallen met effectieve lokstof. Ook hebben wij speciale gel om de zilvervisjes mee te bestrijden. Ook is het mogelijk om een naden en kieren behandeling uit te voeren tegen de zilvervisjes.

Informatie over zilvervisjes

Soms veroorzaken de visjes in grote getallen zoveel schade en hinder aan dat een bestrijding nodig is; men kan dan gebruik maken van een residueel werkend middel waarmee alle schuilplaatsen worden behandeld. Hoekman Plaagdierbeheersing heeft een biologisch vangsysteem ontwikkeld, waarbij geen bestrijdingsmiddel worden toegepast. Dit systeem is zeer effectief en toepasbaar in woningen, kantoren e.d.

Deze primitieve insecten komen voor in allerlei soorten gebouwen. De insecten komen vaak in het huis binnen door mee te liften met voedsel, verhuisdozen, meubilair, oude boeken, papier en oude kleding. Het zilvervisje leeft het liefst in vochtige (75 tot 95% luchtvochtigheid) koele plaatsen, zoals de kelder, toilet, badkamer en de keuken en wordt dan ook veel gevonden in nieuwbouwwoningen vanwege de nog vochtige muren en het gebruikte hout.

Waarom Hoekman Plaagdierbeheersing?

Benieuwd wat Hoekman Plaagdierbeheersing voor u kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in óf doe direct vrijblijvend een prijsaanvraag via ons formulier op de contact pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!