Zwam bestrijding

Zwam onder uw woning is zeer schadelijk, vaak tast het houten onderdelen van  het huis aan. De zwam brengt na lange tijd zoveel schade aan uw hout waardoor het kan leiden tot instorting gevaar. Ook kunnen zwammen muren aantasten. Hierdoor is de zwam de ernstigste soort houtaantaster. Als de zwam zodanige schade kan aanbrengen dat u de beschadigde onderdelen moet vervangen.

Wij voeren eerst een inspectie uit om te kijken hoeveel schade er is, wat er aan moet gebeuren. Of het moet vervangen worden etc. Onze ongediertebestrijders zijn gecertificeerd in het bestrijden van de huiszwam. Zo kunnen wij de optimale bestrijding uitvoeren voor de beste resultaten.

Naast bestrijden gaan wij de kans op de volgende zwam zo veel mogelijk verkleinen. Wij hebben producten waarmee wij de kans op zwam verkleinen. Ook geven wij deskundig advies over de zwam, zo geven wij allerlei informatie over de zwam. Door onze snelle service en effectieve aanpak hebben wij al vele klanten met volle tevredenheid geholpen tegen de zwam.

Waarom Hoekman Plaagdierbeheersing?

Benieuwd wat Hoekman Plaagdierbeheersing voor u kan betekenen? Vul dan ons contactformulier in óf doe direct vrijblijvend een prijsaanvraag via ons formulier op de contact pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!